Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Toborzás a váci Pandáknál
2016. márc. 03.
Kedves sportolni vágyók! A Vác Pandas Amerikai Futball Csapat hamarosan nyílt edzést tart, melyre várják a sportág iránt érdeklődőket. A programmal kapcsolatos, bővebb információk az alábbi, a Pandák által szerkesztőségünkhöz eljuttatott felhívásban találhatók.
 ... bővebben » 
 
Szép váci eredmények az I. Kiskun Kupán
2016. febr. 25.
2016. február 20-án, szombaton került megrendezésre az I. Kiskun Kupa Nemzetközi Pénzdíjas Kyokushin Karate Verseny Kiskunfélegyházán, a Kész Arénában. A megmérettetésen a váci Wachtler Dojo kyokushin karatésai is részt vettek. A klubot Boros Máté és Falat József küzdelem és sensei, Wachtler Viktor pedig kata (formagyakorlat) versenyszámban képviselte a versenyen, amelyen összesen 260 versenyző (Ausztria, Horvátország, Ukrajna és Magyarország színeiben) vett részt.
 ... bővebben » 
 
Váci Sífutók a Biela Stopa 2016-os versenyein
2016. febr. 17.
Szlovákiában, a Körmöci-hegységben, Skalkán ebben az évben, 43. alkalommal, január 30-31 napjain rendezték meg az Euroloppet sorozatba tartozó Biela Stopa sífutómaratont. A hét közepétől folyamatosan olvadó hó miatt szervezők lerövidítették a kiírásban szereplő versenytávokat, és a versenyeket Rudolf Cillik Stadion körül, több körben és futamban bonyolították le, a körülményekhez képest kiválóan előkészített pályán.
 ... bővebben » 
 
Futsal: 8-2-re verte a Vác a Kecskemétet
2016. febr. 17.
Nem indult rózsásan a házigazda számára a hétvégi Vác-Kecskemét futsal mérkőzés. A vendégek hamar előnyhöz jutottak, ezért a Vác taktikát váltani kényszerült... A hazaiak egy nyíltabb játékba kezdtek, ami meghozta az eredményét - fordított sőt, végül fölényes győzelmet aratott a Vác.
 ... bővebben » 
 
Igazságos döntetlen született
2016. jan. 28.
- Először is gratulálok az egész csapatnak, mert nagyot küzdöttek a fiúk hogy itthon tudjuk tartani az egyik pontot a jól felkészített és szervezetten játszó Piliscsaba - kezdte nyilatkozatát a váci csapat vezetője, Burzi Attila a múlt hétvégi, 1-1-es döntetlennel zárult Vác-Piliscsaba futsal mérkőzés követően.
 ... bővebben » 
 
Winter Classic Vác - több, mint egy szimpla amerikai futball bajnokság
2016. jan. 06.
Vác Pandas Amerikai Football Sportegyesület szervezésében kerül megrendezésre 2016. január 9-én, szombaton a Vác Városi Sportcsarnokban (Vác, Bán Márton utca 3.) a Winter Classic Vác elnevezésű rendezvény, amely lényegében egy szabadtéri amerikai aréna futball bajnokság lesz hat csapat részvételével. Mindemellett a nap folyamán a szervezők további programokkal is készülnek az érdeklődőknek. Az eseményről a bővebb információkat az alábbiakban tesszük közzé Olvasóink számára.
 ... bővebben » 
 
A zord idő ellenére is sokan futottak a Mikulással
2015. dec. 18.
Az elmúlt évhez képest is több mint száz futó teljesítette a Mikulásfutás december 6-án a párás, esős idő ellenére. Bíró György és barátainak ismét sikerült kicsalnia a környék gyerek és felnőtt futóit a rajthoz az év utolsó napjaiban.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat